Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte?

 

Over ons

Van den Berghe Decor in Gent is uw adviseur en specialist voor schilder-, behang- en decoratiewerken regio Oost-Vlaanderen. Lees hier meer over ons bedrijf, onze expertises en onze werkwijze en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat.

Meer dan 40 jaar ervaring

Van den Berghe Decor werd in 1976 opgericht in Sint-Amandsberg en groeide al snel uit tot dé specialist voor schilder-, behang- en decoratiewerken in Oost-Vlaanderen.

 

Inmiddels – meer dan 40 jaar later! – bestaat ons team uit 5 professioneel geschoolde schilders die elke dag gedreven en enthousiast klaarstaan om uw wensen werkelijkheid te maken.

 

Al onze schilderwerken – eenvoudig of complex, binnen of buiten, privé of zakelijk – worden uitgevoerd door onze eigen vakmensen om de beste kwaliteit en service te garanderen.

Topservice van A tot Z

Kiest u voor Van den Berghe Decor? Dan geniet u van uitstekende service van A tot Z, 100% inzet en een persoonlijke aanpak op basis van uw wensen en behoeften.

 

Wij komen ter plaatse alles opmeten en geven vrijblijvend advies over kleuren, materialen en hedendaagse verftechnieken. Daarna maken we een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

 

Gaat u in op de offerte? Dan stellen we een nauwkeurige planning op. Zo heeft u zicht op het hele verloop. Die planning voeren we tot in de puntjes uit met oog voor detail en kwaliteit!

Onze werkwijze

qode-np-item
1

Wij komen ter plaatse om op te meten

qode-np-item
2

We maken een vrijblijvende offerte op

qode-np-item
3

We maken een afspraak met u en geven advies

Bekijk al onze diensten

Op zoek naar inspiratie voor de afwerking van uw ruwbouw of de opfrissing van uw interieur? Klik op de knop voor een overzicht van onze diensten!